Висока шнуровка, масивна підошва та спортивний стиль. Про тренди модного сезону осінь-зима 21/22 можна судити з нової колекції взуття VIF. Практична, оригінальна та якісна – кожна пара українського бренду зі своїм характером. Яка пасуватиме саме Вас, обирайте на сайті виробника.

 

Ботинки на шнуровці – комфорт чи дань моді?

 

Натуральна шкіра, тракторна підошва та висока шнуровка. Такі чоботи легко компонуються з джинсами, брючним костюмом та навіть з плаття. Захищають від калюж, сльоти та іншої непогоди. Універсальна модель у світлому кольорі вже стала топом продажів.

У новій колекції VIF Ви знайдете цю модель в різних кольорах та відтінках. Трендові чорні чи бежеві берці. Але маємо але маєте можливість обрати стримані варіанти чобіт з шнурками в кольорі хакі, чорні з коричневою підошвою та навпаки бежеві з чорною підошвою та інші варіанти. Обирати Вам колір та модель.

Можливо підібрати жіночі чорні високі черевики на тракторній підошві, а можна зупинитися на витриманій жіночній моделі на низькому ходу з елегантною шнуровкою.

Єдине, що компанія VIF не дозволяє обирати – це якість! У бренда завжди взуття та аксесуари вищої якості із натуральної шкіри та замші.

 

Кросівки – живи з комфортом круглий рік

 

Ще один тренд – спортивне кежуал взуття. Сучасна жінка активна, спортивна та цінує комфорт.

Колекція кросівок від українського бренда VIF створена для тих, хто цінує бути активним весь рік, незважаючи на погоду. Усі моделі виконані із натуральної шкіри за останніми модними тенденціями. Бренд пропонує кросівки на високій підошві, моделі на трендовій тракторній підошві, а також більш класичні пари кросівок.

Оригінально виглядають серед інших та є фаворитам у жінок, що керують авто, моделі кросівок, що утеплені хутром. Це не просто теплий варіант взуття, але й дуже стильний.

Кольори та відтінки кросівок представлені виключно трендові: чорні, бежеві, хакі.

А какую пару кроссовок выберете Вы?

 

А де ж улюблена класика?

 

І, звичайно ж, не обійшлася нова колекція взуття VIF без класичних моделей.

Шкіряні жіночі чоботи на невисокому підборі, танкетці та на низькому ходу, які відмінно доповнюють елегантні пальта, стильні куртки-піджаки та стьобаний верхній одяг. Така пара завжди  доречна, зручна, жіночна. І найголовніше – не обмежує політ фантазії.

Найбільш традиційна пара – на низькому підборі з акуратним носом та висотою по щиколотку.

Такі черевики підійдуть під сукню, брючний костюм та навіть під джинси. І це головна риса класичної моделі.

Знайдете в колекції VIF і модні челсі у декількох кольорах.

Бажаєте високі чоботи-труби – не проблема. Натуральна замша у двох кольорах.

 

Нова модна колекція від VIF створена, щоб знову виконувати Ваші мрії. Щоб підтримувати усі Ваші ідеї та йти з Вами в одному ритмі. Нехай ці осінь та зима будуть стильними.