Дизайнери всього світу прислухаються до рішень основного Бога Кольору – Pantone Color Institute – і використовують рекомендовані відтінки у всіх своїх галузях. Не є винятком і бренд VIF.

Представляємо Вам ТОП-7 кольорів осені в аксесуарах VIF, рекомендованих експертами як трендові.

 

Пантон Tomato Cream – соковитий помаранчевий

 

Незважаючи на осінні холоди, буйні вітри і затяжні дощі, насичені і яскраві фарби не дадуть нам нудьгувати і засмутитися цієї осені. Все ще попереду! Аксесуари кольору соковитого апельсина або як його назвав Pantone Color Institute – Tomato Cream, допоможе з настроєм.

 

Пантон Winery – насичений бордовий

 

Вишуканий і благородний бордовий відтінок дозволить власниці аксесуара в такому кольорі тримати марку і бути на висоті. Солідний колір вина, який викликає довіру, просто необхідний для справжніх леді. Бордові сумки від бренду VIF надзвичайно чарівні.

Пантон Daylily – жовто-гірчичний колір осені

 

Ваш вітамін радості і енергії, який так необхідний в осінній день. Він осяє Ваш аутфіт і створить навколо Вас ауру тепла і світла. Жовто-гірчичні відтінки піднімуть настрій на бажаний рівень. Промінь сонця в осінньо-зимовий період так цінний для всіх нас. Носіть його в собі, разом з яскравими сумками і аксесуарами VIF.

 

Пантон Downtown Braun – класичний коричневий

 

Коричневий колір подарує відчуття стабільності і комфорту. Всі відтінки коричневого і шоколадного пов’язані з теплом рідної домівки, затишного містечка, в якому приємно пережити осінь і зиму. Коричневий любить сама осінь. Земний і міцний. Цілющий, як трави та чайні квіти. Його хочеться пити, гріючись довгими осінніми вечорами.

 

Пантон Ultimate Gray – досконалий сірий

 

Ultimate Gray – головний відтінок всього 2021 року. Не покидає нас і восени. Спокійний і миролюбний колір. Його доброзичливості можна співати оди, він буде в злагоді з усіма вашими осінніми та зимовими аутфітамі.

 

Пантон Spring Lake – «Весняне озеро»

 

Чарівний природний блакитний змусить вірити в чудеса. Він благотворно впливає на емоційний настрій будь-якої людини. У поєднанні зі зручною формою аксесуари він цілком може зайняти головне місце в гардеробах модниць.

 

Пантон (Olive Branch) – гілочка оливкового дерева

 

М’який оливково-зелений відтінок, він немов наповнений ароматом цієї середземноморської рослини. Наряди, «приправлені» цим кольором у вигляді стильної сумки або портмоне, будуть виглядати дуже «смачно», викликати апетит і прагнення виглядати так само, як власниця такого аксесуара.

 

Кольори осені і зими в колекції аксесуарів VIF роблять акцент на самовираження і свободу, а також стабільність, врівноваженість і деяку безтурботність:

• відтінки вина

• синього моря

• теплого піску

• оливкових гаїв

• сірих кам’яних брил

• нічного неба

• потріскуючих у вогні полін

• бежево-коричневого домашнього затишку

Серед цієї кількості модних кольорів і аксесуарів на нашому сайті, Ви точно знайдете свою улюбленицю і не одну!