Якою ти будеш цієї весни та влітку?

Різною! Бо кожна з нас – особлива, зі своїми перевагами, звичками та цілями у житті! З новою колекцією аксесуарів Spring-Summer’23 від VIF ти можеш бути новою щодня.

Широка палітра найтрендовіших кольорів та форм. Зручна сумка-шопер для виходу за покупками, місткий рюкзак для подорожей і спорту, стильна сумка в стилі casual для роботи в офісі або яскрава mini-bag незвичайної форми. А можливо, мега популярна модель у формі півмісяця?

Вражає і палітра аксесуарів від VIF – стриманий молочний, трендові помаранчевий та фуксія, класичні графітовий та чорний.

Нова лінія сумок VIF у пастельній палітрі кольорів – це метафора ніжності та жіночності. Всі відтінки бежевого, ніжно-рожевого та молочного сподобаються багатьом через свою романтичність, легкість у комбінуванні з різними літніми образами, а також універсальність для жінок будь-якого віку.

Але не можна сказати, що у новій колекції переважають лише світлі пастельні відтінки. Зовсім навпаки. Цього разу, любительки яскравого, – ваш вихід! Буяння яскравих фарб: фуксія, помаранчевий, блакитний, насичений синій, фіолетовий, жовтий. Нові моделі від VIF дихають модними тенденціями, сміливістю та чіткою геометрією. Всі погляди та увага будуть прикуті лише до вас.

Поштовхом для створення колекції Spring-Summer’23 для дизайнерів VIF слугували яскраві, смачні та різноманітні екзотичні фрукти: Banana, Litchi, Mango, Melon, Orange. З цими назвами у багатьох асоціюються літні подорожі, відпочинок, веселощі, яскравий смак життя та позитивні емоції. Саме цей настрій і хотіли передати у своїй весняно-літній колекції дизайнери бренду.

Надихайте та надихайтеся разом з аксесуарами VIF!