Колекція VIF осінь-зима 2021/22 – для жінок, які знайшли себе! 

Колега, подруга, мати, сестра, дружина, співробітник року… Стоп! Досить масок, стереотипів, ролей. Дозвольте собі бути справжньою: простою, природньою, неідеальною!

Відійти від стандартів і нав’язаних статусів, повернутися до витоків і жіночої сили. У чому Ваша сила? Що дійсно приносить задоволення? Що рухає Вас? Що надихає?

Нова колекція осінь-зима 2021/22 від українського бренду VIF – для жінок, які знайшли себе!

Вільна – як вітер, натуральна – як природа, сильна – як стихія. Вона – вершить свою долю і сама визначає межі. Вона знає себе і не боїться бути природньою. В цьому її особлива міць.

Практична

Саме тому нова колекція аксесуарів VIF максимально комфортна. Сумки і портмоне – місткі, практичні, продумані до дрібниць. Кожна деталь в них – функціональна. Взуття – стійке та зручне. При цьому кожна модель оригінальна і вишукана. Вона підкреслює – жінка за своєю природою дуже практична. І в цій практичності – вона неперевершена і елегантна.

Вільна

Вона багатогранна, не виносить стандартів і шаблонів. І цим надихає всіх навколо. Тому в новій колекції VIF так багато різноманітних форм і оригінальних дизайнів. Вони акцентують на особливому характері своєї власниці. І навіть у класичних моделей є своя родзинка. Адже кожна жінка – особлива.

Природня

Глибокі природні кольори і відтінки нової колекції VIF покликані підкреслити красу власниці цих аксесуарів. Синій – колір неба і річки, гірчично-жовтий – піску та сонця, коричневий – дерев і скель, зелений – трави і листя. А також сірий, бордо, хакі, беж. Соковиті, насичені, природні. Вони розкривають весь жіночий потенціал, її сутність і особливий зв’язок з природою.

Справжня

Така жінка гідна найкращого. Тільки натуральні матеріали, добірна шкіра, вишукана фурнітура. У новій колекції ще більший акцент на природність фактури і малюнка шкіри.

Все це для того, щоб жінка, доторкнувшись до аксесуарів VIF, відчула тепло і силу природи. Відчула свою особливу суть і показала себе справжню цьому світові.