Мрійлива, легка, повітряна … Володарка аксесуара з колекції Vanilla від VIF – саме така. Тендітна і в чомусь наївна – справжня квітка, що проросла в бетонних джунглях.

Саме тому тема рослин їй так близька. Ніжними пелюстками усипані сумочки, портмоне, обкладинки для документів. Немов крапельки роси блищать на них кристали SWAROVSKI.

Ця колекція оригінально поєднала ретро і casual. Аксесуари Vanilla, як і їх володарка, витончені, ніжні, романтичні і в той же час практичні і універсальні. У цьому родзинка і колекції, і сучасної жінки.

Саме тому Vanilla зі своїм квітковим орнаментом об’єднала і міні-сумку через плече, і елегантну сумку-багет, велике і маленьке портмоне, обкладинки для документів.

Наприклад, міні-сумка пісочного кольору, яка закривається на блискавку. Передня панель даної моделі – з малюнком. Білі абстрактні квіти, а на них – кристали SWAROVSKI. Аксесуар створений для прогулянок і міського життя.

Кристали прикрашають і ще одну модель сумки-багет – з таким же забарвленням. Однак даний варіант більше підійде для романтичних прогулянок та світських раутів.

Жіночність образу огортає з першого погляду. Дарує витонченість. А якщо любові всередині так багато, що нею хочеться ділитися, тоді варто звернути увагу і на інші моделі з колекції Vanilla. Уваги гідна міні-сумка в білому кольорі з контрастною вставкою посередині, де написано “LOVE”. Написано трепетно, ніби рукою дівчини, що любить вперше. По справжньому. Та назавжди. Володарка аксесуара з колекції “Vanilla” знає, що так справді буває. І не сумнівається. Тому що сумніватися в собі – не в її правилах.

Не сумніватися в якості аксесуарів VIF – ще одне залізне правило сучасної жінки. Всі товари компанії – сертифіковані. Не виняток і кристали SWAROVSKI. Це принципова позиція VIF – унікальність, елегантність і неповторність деталей, що прикрашають аксесуари бренду. Багатогранність кристалів прекрасно втілюється як в компактних сумках, так і в містких портмоне, мініатюрних брелоках.

Аксесуари з колекції VIF Vanilla – наповнюють любов’ю не тільки своїх власниць, а й світ навколо. Така глобальна мета від VIF – в ваших руках!