Нова колекція VIF пророкує солодке життя! Кольори, які повертають у дитинство. В часи солодкої вати, кольорових льодяників, малинового сорбенту. Назва нової колекції VIF говорить сама за себе – “La Dolce Vita”. Настає солодке життя! До вашої уваги – різноманіття аксесуарів смачної палітри весна-літо 2021.

Щорічно Pantone Color Institute називає колір року. Співробітники Pantone визначають, яка палітра стане провідною не тільки в моді, але і в маркетингу, соцмережах і навіть політиці.

Цього року в лідерах – Ultimate Grey і Illuminating. Сумки в цих топових кольорах представлені в новій колекції VIF весна-літо 2021. Стійкість і стабільність – в стриманих сірих аксесуарах. Оптимізм і бадьорість – в яскравих жовтих. Сьогодні, коли люди шукають шляхи підкріпити себе енергією, ясністю і надією подолати тривалу непевність, енергійні і надихаючі відтінки задовольняють наше прагнення до життєвої силі. Illuminating – яскравий і життєрадісний жовтий, палаючий жвавістю, зігріваючий відтінок, наповнений сонячною енергією. Сумка такого життєствердного кольору стане флагманом позитивного настрою її власниці. У новій колекції “La Dolce Vita” безліч аксесуарів в різних відтінках трендового жовтого. Стилісти радять не використовувати кольори поодинці, а поєднувати їх в образах.

Спокійний Cerulean – відтінок чистого неба. Ніжний і стриманий блакитний аксесуар доповнить будь-який весняно-літній образ.

Спокойный Cerulean – оттенок чистого неба. Нежный и сдержанный голубой аксессуар дополнит любой весенне-летний образ.

Розкішний Rust (іржа). Сумки теплого коричневого вдало поєднуються з ніжно-рожевими, світло-блакитними і кораловими відтінками в одязі.

Виразний French Blue. Французький синій – для прихильниць практичних, але яскравих аксесуарів. VIF не оминув і цей тренд – хвилюючий синій відтінок, що нагадує пробудження Парижа в весняний сезон.

Ексцентричний Amethyst Orchid (аметісовая орхідея). Сумочки енергійного пурпурно-фіолетового ще й виконані в шкірі з дзеркальним ефектом – для впевнених в собі. Адже залишитися непоміченою з таким аксесуаром просто неможливо.

Спокусливий Raspberry Sorbet. Соковитий рожевий приковує погляди. Такий аксесуар кольору фуксії стане головним акцентом Вашого образу.

Чи готові до захоплень? Яскраві аксесуари VIF вже чекають.

Обирайте свої кольори, поєднуйте їх і відчувайте себе на висоті! Колекція VIF “La Dolce Vita” весна-літо 2021 – ваш кращий в цьому помічник.